Από το

2012

Το Kalamaki μου ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Πλατεία Μαβίλη το 2012 και δεν άργησε να μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό για γρήγορο, οικονομικό αλλά συγχρόνως ποιοτικό φαγητό κάθε στιγμή της ημέρας.

Καθημερινά προσφέρει με συνέπεια τις δικές του ιδιαίτερες αυθεντικές γεύσεις αφού όλα τα προϊόντα του είναι χειροποίητα, παρασκευάζονται την ίδια μέρα στο κατάστημα για να είναι φρέσκα και είναι πάντα φτιαγμένα από τα πιο αγνά ελληνικά υλικά και βασισμένα σε απλές παραδοσιακές συνταγές. Οι προσιτές τιμές αποτελούν το καλύτερο “συνοδευτικό” στην άριστη ποιότητα των προϊόντων του. Ιδανικό σημείο με επιλογές για όλες τις ημέρας, όπως ένα γρήγορο γεύμα και επιστροφή στη δουλειά, στη... διασκέδαση ή στο σπίτι. Πέρα όμως από το sit in, το kalamaki μου προσφέρεται για take away γεύμα, για delivery, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να απολαύσουμε τις δημιουργίες του στις προσωπικές μας εκδηλώσεις μέσα από την υπηρεσία catering που προσφέρει. Ιδιαίτερος και νεανικός χώρος έχει γίνει στέκι για τους λάτρεις του καλού κρέατος και των ελληνικών γεύσεων… ακόμα και των vegetarians!

Οι

αξίες μας

Το όραμά μας είναι να αποτελέσουμε την πρώτη επιλογή στο είδος μας, τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τους συνεργάτες μας, στην παροχή γρήγορου και ποιοτικού φαγητού.

Ο στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι κάθε πελάτης απολαμβάνει μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας και απόλυτα γευστική, καθώς και ότι οι απαιτήσεις του ικανοποιούνται απόλυτα.

Θέτουμε ως βασικές μας αρχές:

1. Ποιότητα
Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, διασφαλίζοντας την αυθεντική γεύση και την υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων μας.
2. Ταχύτητα
Προσκαλούμε και παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

3. Τεχνογνωσία
Οι γαστρονομικές μας προτάσεις βασίζονται στις μοναδικές συνταγές που με κόπο αποκτήσαμε και διαφυλάξαμε για τους πελάτες του δικτύου μας.
4. Ευγένεια
Με το πιο θερμό χαμόγελο και μιλώντας ευγενικά σεβόμαστε τους πελάτες μας και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους.
5. Φιλική Ατμόσφαιρα
Σε έναν μοντέρνο χώρο δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να νιώσει οικεία, να κινηθεί ελεύθερα και να γίνει μέλος της «κοινότητας» καταναλωτών που δημιουργεί το Kalamaki μου.

Οι

φωτογραφίες μας